Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb ajándék ötletek képes leírás: Photomarketing - The [2. oldal]
részletek »

Egyéb ajándék ötletek: Photomarketing - The [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fenykepesajandek.tlap.hu » Egyéb ajándék ötletek
Keresés
Találatok száma - 24 db
Photomarketing

Photomarketing

A Photomarketing olyan tartós, egyedi rendezvényajándékokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek pár percen belül átadhatóak és teljes mértékben egy-egy eseményre szabhatóak! Ennek lényege a helyszíni fényképkidolgozás, vagyis a résztvevőkről az eseményen készített képek digitálisan történő szerkesztése, és kidolgozása.

Plasztikkártyák (Bankkártya méretű kártya, saját képpel, fotóval)

Plasztikkártyák (Bankkártya méretű kártya, saját képpel, fotóval)

Légy egyedi saját bankkártya méretű plasztikkártyáddal. Jól sikerültek a fotóid a szerelmedről vagy a haverodról a közös bulin? Kedvenc képedet mindig szeretnéd magadnál hordani? Ez mostantól akár egy bankkártya méretű plasztik kártyán is megteheted! Tervezd meg saját, egyedi fényképes kártyádat, és hord magadnál mindig! Személyesítsd meg saját plasztik kártyádat egyedi információkkal, fényképpel, születésnapra, névnapra, barátodnak, szerelmednek vagy bármilyen egyéb alkalomra. A végeredmény, egy tartós, minőségi és dekoratív személyre szóló kártya. A siker pedig garantált! Mostantól a saját egyedi fényképes plasztikkártyád, valódi személyes tárggyá léphet elő pénztárcádban a bankkártyáid mellett, amely mindig ott lapul majd a táskádban, zsebedben és minden bizonnyal számodra valamilyen kellemes érzéshez, élményhez kapcsolódó képet hordoz magán. Töltsd fel saját fényképedet, vagy válassz a FOTOPARTNER.hu által összeállított saját képgalériából. Az elkészült kártya mérete megegyezik a szabvány bankkártya méretével. Alapanyaga PVC, fehér színű alapkártyára, melyet egy speciális termo transzfer nyomtatóval készítünk el részedre. A kártyákhoz kártyatokot is mellékelünk. Légy egyedi !!!

Portfólió fotózás ajándékba

Portfólió fotózás ajándékba

Adj ajándékba portfólió fotózást vagy erotikus fotózást barátnődnek. Garantáltan felejthetetlen meglepetés lesz. Fotózások akár már 15.000 Ft-tól! Melyik hölgy vagy lány ne szeretné kipróbálni, hogy milyen modellnek lenni, most itt a remek alkalom, hogy kipróbálhassa egy felejthetetlen ajándék formájában. Bármelyik portfólió csomagunk adható ajándékba is. Hogy minél teljesebb legyen a meglepetés egy átadható névre szóló vouchert is küldünk!

Fényképes ajándék magazin hírek
Internetes ajándékok biztonságos rendeléséhez pár jó tanács az ünnepek közeledtével
Internetes ajándékok biztonságos... A karácsony közeledtével mind többen kezdenek el szeretteiknek már most ajándékokat vásárolni. Amennyiben interneten rendelt termékekkel kívánják családjukat és barátaikat meglepni, fokozott óvatossággal járjanak el, figyelmeztet az Európai Fogyasztói Központ. S.A. idejében megrendelte fiának karácsonyra a hőn áhított elektronikus gitárt egy brit internetes...
Fotó festmény - Őrizze méltón szerettei, barátai tekintetét, mosolyát
Fotó festmény - Őrizze méltón... Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul....
Küldtél már olyan képeslapot, amin Te voltál a főszereplő?
Küldtél már olyan képeslapot, amin Te... A borítékban átadható, vagy postázható egyedi fényképes képeslapok valójában...
Reklám Trade ajándéktárgyak

Reklám Trade ajándéktárgyak

Reklám Trade Cégünk reklámajándéktárgyak tervezésével, gyártásával, kivitelezésével és importálásával foglalkozik. Web áruházunkban megtalálható termékeink széles választéka 8000 termékünk között megtalálhatóak a legnépszerűbb pólók tollak sapkák is, melynek természetesen az emblémázását,is vállaljuk. Termékek emblémázását vállaljuk pl.:az alábbi technikákkal: Tamponnyomás Szitanyomás Hímzés Kerámia Égetése Reméljük bizonyíthatjuk önnek is szakmai tapasztalatunkat ... Termékeinket megtekinthetik webáruházunkban, ezek után a kiválasztott termékekből mintadarabot mutatunk be az ön részére. A termék kiválasztása és a megrendelése leadása után elkészítjük látványtervet, és a terv elfogadása után igény esetén ismételt emblémázott mintadarabot mutatunk be az ön részére. Az emblémázott mintadarab elfogadása után önnek mér csak az lesz a dolga, hogy örömet szerezhessen partnereinek, és ezzel tovább öregbíthesse cége hírnevét.

Saját fényképből fára égetett faliképek

Saját fényképből fára égetett faliképek

A Pyrograph képek alkalmasak szállodák, éttermek, vadászházak, panziók díszítésére, de a dekoráció mellett nagy hasznát vehetik céges ajándékozások, karácsonyi ajándék, vagy nászajándék keresés idején is. Ezzel az eljárással egy teljesen egyedi, személyreszabott, értékes faliképet tudunk legyártani megrendelőink igényei szerint. Önnek nincs más dolga, mint keresni egy fényképet, vagy grafikát, melyet fába égetve szeretne megörökíttetni, és azt elküldeni e-mail címünkre. A kapott anyagról egy látványtervet készítünk, így előre láthatja, miként fog kinézni az elkészítendő Pyrograph kép! Tegye Ön is a népszerű Pyrograph fába égetett képpel hangulatosabbá lakását, vendéglátó helyiségét, vagy csak szerezzen egy feledhetetlen meglepetést barátjának, kedvesének, üzletfelének! Készíttessen exkluzív fába égetett faliképet családjáról! Örökítse fába akár saját arcképét! Szereti az állatokat? Állatos fába égetett képek! A lehetőségeknek csak a képzelete szab határt! Magyarországon egyedülálló PYROGRAPH technológiával vállaljuk hozott fotó vagy grafika alapján a képek fába égetését. A PYROGRAPH egy szabadalmaztatott technológia védjegye, amely eljárással fényképszerű képeket lehet fába égetni.

Sajáték

Sajáték

Sajáték - egy igazán személyes ajándék. Legyen a saját társasjátékának főszereplője! A Sajáték Műhely honlapján változatos tematikájú alaptáblák közül választhatunk és webes felületen egyszerűen, gyorsan tölthetünk fel fényképeket a kiszemelt táblához. A képeket grafikus dolgozza rá a táblára, ami aztán profi társasjáték formájában postafordultával érkezik a megrendelőhöz. Kipróbáltan nagy a meglepetés és az öröm! Ráadásul a valódi társasjátékként is remekül működik. Tegyen egy próbát!

The Mountain póló

The Mountain póló

Webáruházunkban kedvére válogathat az USA-ból érkezett új stílusú, divatos, mintás pólóink széles választékából szerettei, ismerősei, kollégái vagy saját maga részére. Mintáink közt megtalálhatók: kutya, ló, macska, military, aligátor, sci-fi, farkas, tengeri állatok és még sok más izgalmas grafika. A gyermek S mérettől a felnőtt 5XL-ig minden méretet megtalál. A pólók anyaga 100% beavatott pamut, amely mosás során nem megy össze és nem nyúlik ki. A grafika környezetbarát organikus festék, ami nem kopik le, nem töredezik, a mosás során pedig nem fakul ki.

Tuti menü