Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotókristály - Photo CRYSTAL képes leírás - Fényképes ajándék.tlap.hu
részletek »

Fotókristály - Photo CRYSTAL - Fényképes ajándék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenykepesajandek.tlap.hu » Fotókristály - Photo CRYSTAL
Keresés
Találatok száma - 3 db
Fotókristály, a legszebb egyedi fényképes ajándék

Fotókristály, a legszebb egyedi fényképes ajándék

Fotókristály, a legszebb egyedi fényképes ajándék. Szeretnéd, hogy egy igazán különleges, briliáns ajándék kerüljön kedvesed, szeretted, legjobb barátod asztalára? Szeretnéd, ha minden pillanatban rád gondolna a megajándékozott? Örülnél, ha erre a csodálatos fotókristályra pillantva odahaza, vagy akár a munkahelyén /az íróasztalon/ mindenkinek Te jutnál az eszébe? Szeretnéd, hogy a megajándékozottra egy ilyen szépen csillogó fotókristályból tekintsen vissza kedvese, barátja? Akkor válassz a fotókristályok közül és lepd meg azt, aki igazán közel áll hozzád! A fotókristály /Photo Crystal/ a 2D-s hatásának, valamint ragyogásának, egyediségének köszönhetően, egy csodálatos, nem mindennapi, igazán méltó, megfelelő ajándék lehet születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, diplomaosztóra, bérmálásra, keresztelőre, vagy akár anyáknapjára, ballagásra. Továbbá meglephetsz vele mindenkit bármely egyéb nevezetes ünnepre, alkalomra is. Üzleti és céges ajándékok, reklámajándékok számára is kiváló ötlet, ez az egyedi eljárással készült meglepetés. Mindenkit megajándékozhatsz ezzel a teljesen egyedi ajándékkal, legyen az csepp, alma, téglalap, könyv, ellipszis alakú, szív vagy kerek formájú...

Kristály kulcstartó saját fotóval, képpel - TutiAjándékok

Kristály kulcstartó saját fotóval, képpel - TutiAjándékok

Rendelj valami értékeset, ami tényleg maradandó, ami újszerű (modern és ritka is egyben) és bármikor magadnál hordhatod. Egyediségénél fogva azonban nem csak, hogy elegáns is használójának, hanem tényleg praktikus is! A legújabb reprezentatív ajándéktárgyak egyike a fotókristály kulcstartó. Egyedi fotókristály kulcstartó készítése a megajándékozott szerettünk, barátunk arcképével, fotójával. Az általad feltöltött fotót térhatású képként tudjuk megjeleníteni a kiválasztott kristály belsejében. Az egyedi fényképpel ellátott kristály ajándék az egyik legszebb személyes ajándék. Meglephetsz, megajándékozhatsz vele mindenkit, bármely nevezetes ünnepre, alkalomra is (Karácsony, húsvét, télapó, Valentin nap, születésnap, névnap, ballagás, évfordulók, gyermek születése). Üzleti és céges ajándékok (kollégák, üzleti partnerek), reklámajándékok számára is kiváló ötlet lehet, ez az egyedi eljárással készült egyedi meglepetés. A papírképektől eltérően a csillogó fotókristályon soha sem fognak elhalványulni, megfakulni fotóid. A fotókristályra /Photo Crystal 2D/ is apró részletességgel, kiváló minőségben tudjuk elkészíteni, felvinni színes fotóidat. A kristályok áttetszőek, csillogóak, a képek rajtuk elölről illetve hátulról nézve is tökéletes minőségben látszódnak. Nincs ennél praktikusabb és maradandóbb ajándék, meglepetés. Légy egyedi és ajándékozz igazán egyedi ajándékot!

TutiAjándék - Mobiltelefon ékszer, saját képpel, fotókristály

TutiAjándék - Mobiltelefon ékszer, saját képpel, fotókristály

Telefonunk ékessége lehet, melyre rápillantva kellemes emlékek idéződnek fel bennünk - Telefonod értékes kiegészítőjeként rendelj magadnak, barátodnak, szerelmednek, szerettednek egyedi képpel ellátott telefon ékszert, fotókristályt. Képeidet egy modern és egyben új technológiával visszük fel el az időtálló kristályra. A papír fényképektől eltérően a csillogó kristályon soha nem fognak elhalványulni, megfakulni képeid. A fotó kristályra /Photo Crystal - 2D/ is apró részletességgel, kiváló menőségben tudjuk elkészíteni, felvinni a színes képedet, digitális fotódat. A kristályok átlátszóak, a képek rajtuk elölről, illetve hátulról nézve is tökéletes minőségben látszódnak. Választhatsz több féle formából, akár körte vagy téglalap kivitelben is. Igazán egyedi és gyönyörű személyes ajándék a képpel díszített kristály. Ajándékozd meg vele szeretteidet, barátaidat anyák napjára, születésnapra, karácsonyra, házassági évfordulóra, névnapra, ballagásra, Valentin napra, minden jeles alkalomra. Tedd egyedivé telefonodat kedvesed képével. Legyen egyedi a telefonod, legyen egyedi mobilod!

Tuti menü