Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul. Értékeink fogyni, átalakulni látszanak. Becsülje meg Élete fontos pillanatait, eseményeit. - Fényképes ajándék magazin
részletek »

Fotó festmény - Őrizze méltón szerettei, barátai tekintetét, mosolyát

Egyedi fényképes ajándékok, meglepetések tuti oldala. Itt tájékozódhatsz, tippeket kapsz a vásárláshoz, friss hírekről tájékoztatunk az ajándékok világából. Képes ajándékok minden alkalomra szeretteidnek, barátaidnak, szülinapra, ünnepekre ...!
Fényképes ajándék magazin
Itt vagy: Fényképes ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Fotó festmény - Őrizze méltón szerettei, barátai tekintetét, mosolyát
Fotó festmény - Őrizze méltón szerettei, barátai tekintetét, mosolyát
Fotófestmény kedvenc képeidből ...
Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul. Értékeink fogyni, átalakulni látszanak. Becsülje meg Élete fontos pillanatait, eseményeit.
A digitális festészet forradalmian új technika. A festőművész kézimunkával, digitális ecsettel készíti el a képet egy virtuális vászonra a képernyőn.

A festmények megjelenése tökéletesen hasonlít a hagyományos technikákkal festettekhez, a hagyományosnál gyorsabban elkészíthetjük és kívánságod szerint akár több példányban is nyomtathatjuk.

A digitális ecsettel készített festmény hagyományos festővászonra kerül nyomtatásra /giclée/zsiklé/. A felhasznált alapanyagok garantálják, hogy a digitális festmény időtálló, színeit megtartja.

Hirdetés

Az alkotás folyamatának Te is részese vagy, hiszen a fotó alapján készült digitális festmény, festmények témáját Te magad adod.


Lepd meg szeretteidet saját fotófestménnyel ... Festmény készítés fényképről itt rendelhető

Oldalunk segítségével egyszerűen és könnyen rendelheted meg a neked tetsző festményt. Csupán ki kell választani a kívánt méretet, majd feltöltened rá a fényképet, amelynek a méretét, elhelyezkedését is változtathatod, illetve egyedi szöveget is írhatsz rá. A megrendelés megérkezését követően a lehető leggyorsabban és legszebb minőségben elkészítjük a terméket, majd elküldjük azt részedre, ajtódig szállíttatjuk.
Fa keretre feszített vászonképek a Te fotóiból - Fotóból vászonkép - Nyomtatás vászonra, vakrámára feszítés nélkül is rendelhető ! Fa keretre feszített vászonképek a Te fotóiból - Fotóból vászonkép - Nyomtatás vászonra, vakrámára feszítés nélkül is rendelhető !
Tuti tipp: A fotófestmény.hu oldalon megrendelheted kedvenc képed festővászonra nyomtatását, így a megtévesztésig élethű festményt készíthetünk részedre egy egyszerű fotóból. Készíttethetsz saját fotóiból, vakrámára feszített vászonképet is! Azt már csak keretezőhöz kell elvinned és választani egy szép keretet hozzá. Díszítsd otthonodat a legdivatosabb lakásdekorációval, vakrámázott vászonképpel! A festőművészetből átvett keretezési módszernek köszönhetően, a kép több centiméter vastagságúnak látszik, mivel a motívumot a fa keret éleire is ráhajtjuk.
Fotófestmény Fotófestmény
Legszebb, legjobb képeidből fotófestmény készítése ... hogy a mosoly örök maradjon! Drága festmény helyett van egy tuti tippünk - Egyedi, igényes és tartós fotófestmény saját fényképeidből, életed legszebb pillanataiból!
Fotózz és készíttess fotófestményt legjobb felvételeidből! Fotózz és készíttess fotófestményt legjobb felvételeidből!
Digitális festmények a Te fotód alapján. Egyedi ajándék szeretteidnek Karácsonyra, ünnepekre- festmény, festmények az életedről! Az Idő rohan, gyerekeid felnőnek, nagyszüleid arcának emléke már halványulni kezd. Értékeink fogyni, átalakulni látszanak. Becsüld meg életed fontos pillanatait, eseményeit, történéseit. Őrizd méltón szeretteid, barátaid, szüleid, gyermekeid tekintetét, őszinte mosolyát.
Fotóból festmény - festményen az Életed! Fotóból festmény - festményen az Életed!
Drága festmény helyett van egy tippünk - Egyedi, igényes és tartós fotófestmény saját fényképeidből, legjobb családi képeidből. Ajándékozz fotóból festményt, digitális festményeket! ... A fotóból festmény nem egy egyszerű photoshop effekt használatával készül. A digitális fényképet feldolgozás után megfelelő színarányokkal szűrjük, majd digitális rajztáblán kézzel festjük meg, így a festmény minden ecsetvonása egyedi. A megfelelő előkészítés után a festményt egy speciálisan a festményekhez kialakított nyomtatóval visszük fel a vászonra.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - fotó, festmény, ajándék, meglepetés, kedvesség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-19 07:43:42
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü