Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A FOTOPARTNER kifinomult technikai eszközeinek segítségével tudja, miképpen lehet a termékeket egyedivé és különlegessé, varázsolni gravírozással is. - Fényképes ajándék magazin
részletek »

Gravírozás - Fém ajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal

Egyedi fényképes ajándékok, meglepetések tuti oldala. Itt tájékozódhatsz, tippeket kapsz a vásárláshoz, friss hírekről tájékoztatunk az ajándékok világából. Képes ajándékok minden alkalomra szeretteidnek, barátaidnak, szülinapra, ünnepekre ...!
Fényképes ajándék magazin
Itt vagy: Fényképes ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Gravírozás - Fém ajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal
Gravírozás - Fém ajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal
A FOTOPARTNER kifinomult technikai eszközeinek segítségével tudja, miképpen lehet a termékeket egyedivé és különlegessé, varázsolni gravírozással is.
A FOTOPARTNER ezen szolgáltatásával lehetővé teszi, hogy kisebb mindennapi eszközeinkből (Fém -kulcstartó, cigaretta tárca, medál...) egyedi, személyes emléktárgyakat varázsolhassunk barátainknak, szeretteinknek.


Az új technológiával reprodukálni tudjuk a legkifinomultabb képeket, vonásokat, és szövegeket. Gravírozógépeink az eddigi legmodernebb technikával képesek műanyagra, akrilra, fémre, (mint arany, ezüst, platina, bronz, alumínium és rozsdamentes acél) tökéletes minőségben nyomtatni, (gravírozni).
Hirdetés

Az egyedi ajándéktárgyak felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél számos feliratozási lehetőségek közül választhatsz. Lehetőséget adunk a változatos betűméret, betűstílus kiválasztására. A fényképpel ellátott termékeknél is lehetőséged van szöveg elhelyezésére a kép alatt, mellett. A gravírozás lehetőséget ad, hogy elegáns és maradandó formában készítsük el a kiválasztott ajándéktárgyakat.

Eljárás

Gravírozási eljárások, pl.: a mechanikus- (marás) a lézergravírozás vagy az egyedülálló fotó - fémnyomtató.

Mechanikus gravírozás: A gravírozásra alkalmazott szoftver irányítja a speciálisan erre a célra kialakított gyémánt marófejet, mely mechanikus erő és forgó mozgás hatására megmarja a befogott terméket.

Lézergravírozás: A számítógép által irányított lézerfej, a lézersugárnak köszönhetően megégeti a terméket, melynek hatására megjelenik a kívánt kép. A mechanikus gravírral szemben sokkal pontosabb és részlet dúsabb fénykép kivitelezésére nyújt lehetőséget. De a képet itt nem a bemart mélység, hanem a század milliméterekben mérhető, a lézer égetőhatásának köszönhető elszíneződése adja.

Fotó - fémnyomtató: Rendszerével szinte bármilyen képet, ábrát fel lehet vinni síkfelületre anélkül, hogy festéket használna, vagy kimarna/vésne az anyagból. Anyagveszteség és festékköltség nélkül teszi a fémtárgyat személyessé, egyedivé. Készíti ezt egy olyan eljárással, ahol egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hoz létre a tárgyakon. Így adja vissza élethűen az eredeti kép árnyalatait.

Fényképgravírozás egyedülálló technológiával
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - egyedi, fényképes, ajándék, gravírozás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-12 07:35:59
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü