Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az oldalunk által kínált lehetőségek közé tartozik a különböző termékek egyedi hímzése is. Akár csak többi termékeinknél, pólóra, teniszpólóra, baseball sapkára, gyermek partedlira, törölköz - Fényképes ajándék magazin
részletek »

Kitűnő és időtálló hímzett ajándékok minden alkalomra és minden korosztály számára.

Egyedi fényképes ajándékok, meglepetések tuti oldala. Itt tájékozódhatsz, tippeket kapsz a vásárláshoz, friss hírekről tájékoztatunk az ajándékok világából. Képes ajándékok minden alkalomra szeretteidnek, barátaidnak, szülinapra, ünnepekre ...!
Fényképes ajándék magazin
Itt vagy: Fényképes ajándék magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kitűnő és időtálló hímzett ajándékok minden alkalomra és minden korosztály szára
Kitűnő és időtálló hímzett ajándékok minden alkalomra és minden korosztály szára
Az oldalunk által kínált lehetőségek közé tartozik a különböző termékek egyedi hímzése is. Akár csak többi termékeinknél, pólóra, teniszpólóra, baseball sapkára, gyermek partedlira, törölközőre is lehet egyedi elképzeléseket megvalósítani.
Eljárás

A hímzést a feltöltött anyag, a kiválasztott grafika, illetve a beírt szöveg alapján, készítjük el részedre.

Az oldalainkat látogatók által rendelt emblémáról, szövegről hímzőprogramot készítünk. A programba illesztése után, a számítógép által vezérelt hímzőgéppel, a párhuzamosan működő hímzőfejek, a hímzőkeretbe feszített terméket az igény szerint kiválasztott betű, illetve öltéstípusokkal és cérna színekkel meghímzik.
Hirdetés

A hímzést lehet közvetlenül a termékre elhelyezni, illetve egy közvetítő anyagra, amit később felvarrunk vagy ragasztunk a termékre. Ez abban az esetben célszerű, ha a terméket nem lehet közvetlenül a hímző rámába felfeszíteni, illetve a hímzéssel összevarrnánk nem kívánt termékrészeket (pl.: zsebek esetén a zsebet az alatta található felülettel, illetve bélelt termékek esetén a bélést a külső réteggel).

Tudod-e?

Hogy a ruhára, textíliákra történő emblémázás, a felirat-elhelyezési technikák közül a legtartósabb eljárási módja a gépi hímzés. A legtöbb esetben maga az elkészített hímzés tovább bírja, mint maga az anyag!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy rövid határidőn belül ki tudjuk elégíteni az egyre növekvő igényeket. A modern, világvezető számítógép vezérlésű gépeink biztosítják a kiváló hímzés minőségét.
Szólj hozzá a cikkhez
Forrás: Hímzés
Címkék - fényképes, ajándék, egyedi, himzés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-08 10:16:17
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü