Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Puzzle - Egyedi fényképes kirakók képes leírás - Fényképes ajándék.tlap.hu
részletek »

Puzzle - Egyedi fényképes kirakók - Fényképes ajándék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fenykepesajandek.tlap.hu » Puzzle - Egyedi fényképes kirakók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Egyedi fényképes kirakós játék kicsiknek és nagyoknak

Egyedi fényképes kirakós játék kicsiknek és nagyoknak

Fejlesztés játékosan: a puzzle - Készíts különleges és egyedi ajándékot szeretteidnek saját fényképpel! A strapabíró, erős karton alapú anyagból készült fényképes fotó puzzle-lel - melyen egy kedvenc képed látható - bármikor felidézheted lépésről, lépésre a legszebb emlékeidet, életed egy-egy kedves pillanatát. Az egyedi képes puzzle kemény kartonra csomagolva, a kirakóra helyezett fényképnek eredeti másolatával puzzle-sablonként kerül részedre kiszállításra ... A puzzle-t általában mindenki szereti: a gyerekek amiatt, mert színes, érdekes, sikerélményekkel kecsegtető játék, a szülők pedig azért, mivel úgy gondolják, hogy olyan játék, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a kicsi kézügyességét. S ebben teljesen igazuk is van! Rendelj most, percek alatt kiváló minőségű egyedi fényképes puzzle-t, digitális felvételedről. Akár ajándékba is adhatod ismerőseidnek, szeretteidnek egy közös fotóval vagy egy kedvenc helyszínnel, ismert épülettel, ahol tudod, hogy járt már és mindig boldogan mesél az ott töltött pillanatokról. Ismerd meg a részletekben rejlő tökéletesség élményét, teremts egészet a részletekből, rakd ki a meghitt pillanatokat képekben, kirakó játékon!

Fényképes kirakó - normál vagy szív alakú

Fényképes kirakó - normál vagy szív alakú

Az ajandecom.hu webshop egyedi fotóval készíthető kirakókat és egyéb fényképes ajándékokat kínál vásárlóinak! Különlegességünk a szív alakú kirakó, mely kreatív ajándék gyermekeinknek vagy szerelmünknek. Képzelje el, milyen izgalmas lehet kirakni egy közös emlék képét vagy a közös képüket kirakóból, akár együtt!

Fujilabor - Bakula és Rácz fotó

Fujilabor - Bakula és Rácz fotó

BAKULA és RÁCZ FOTÓ. - A legnépszerűbb egyedi fényképes kirakójáték a puzzle. Nagyszerű szórakozás, illetve kiváló egyedi ajándéktárgy is lehet. A többféle méretben és darabszámmal rendelhető kirakójáték a puzzle. Igen népszerű szórakozás a gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Egyedi fényképpel ellátva nagyszerű, illetve kiváló egyedi fényképes ajándéktárgy is lehet. 12-db-os (A6 méretű), 60 - 120 db-os (A4 méretű), vagy 130 - 300 db-os (A3 méretű) fényképes puzzle közül választhatsz. Emlékezetes pillanatok a megajándékozottnak, és magunknak is!

Fényképes ajándék magazin hírek
Internetes ajándékok biztonságos rendeléséhez pár jó tanács az ünnepek közeledtével
Internetes ajándékok biztonságos... A karácsony közeledtével mind többen kezdenek el szeretteiknek már most ajándékokat vásárolni. Amennyiben interneten rendelt termékekkel kívánják családjukat és barátaikat meglepni, fokozott óvatossággal járjanak el, figyelmeztet az Európai Fogyasztói Központ. S.A. idejében megrendelte fiának karácsonyra a hőn áhított elektronikus gitárt egy brit internetes...
Fotó festmény - Őrizze méltón szerettei, barátai tekintetét, mosolyát
Fotó festmény - Őrizze méltón... Az Idő rohan, gyerekeink felnőnek, nagyszüleink arcának emléke már halványul....
Küldtél már olyan képeslapot, amin Te voltál a főszereplő?
Küldtél már olyan képeslapot, amin Te... A borítékban átadható, vagy postázható egyedi fényképes képeslapok valójában...
Képmásoló - fényképes puzzle

Képmásoló - fényképes puzzle

Puzzle - A fényképes puzzle bármilyen korosztály számára kitűnő ajándék. A puzzle mérete A4-es (21x30 cm) és 126 db-os. A puzzle a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül készül el. Van lehetőség szöveg elhelyezésére is a puzzle-n, ennek ára + 300 Ft) Ár: 2500 Ft + szállítási költség Minimális rendelés: 1 db ! A képet, fotót külön e-mailben küldheti el nekünk az info@kepmasolo.com címre! A képek felnagyítása technikai okokból nem lehetséges, ezért a minimális felbontás 1024x768-as kell hogy legyen.

Kicsi Póny - Egyedi puzzle

Kicsi Póny - Egyedi puzzle

A gyerekek nagyon szeretik a játékokat. Könnyű mosolyt csalni az arcukra egy új játékkal. A szülők pénztárcáját szerfelett kíméli, ha a játékokat a Póny Játék Webáruház weblapján rendelik meg. Igazán olcsó árak mellett villámgyorsan kiszállítjuk gyermeke legújabb kedvencét. Ahelyett, hogy órákat tolongana a bevásárlóközpontban. Csak kényelmesen hátradől és kosárba teszi a megszeretett játékot. Minden korosztály könnyen megtalálja a neki való játékot. Rengeteg örömet okozhat gyermekének. Nem csak gyereknapra vagy névnapra, hanem az év minden napján.

Tuti menü